Some serious shopping when I come to Sweden











Carolines mode

not a traditional midsummer























Det går inte att ha en lika mysig midsommar i staterna som man kan ha i Sverige. Men man kan verkligen ha så fantastiska dagar här, dagar som får en att känna sig som barn på nytt. Stunder då man får sådana starka lyckorus och bara vill pausa allt och bara leva i den stunden för alltid. Fredag var en fin dag, som började bra och nästan slutade bättre. Haha. Ganska tidigt på morgonen åkte jag ner till Santa monica för att möta upp D som skulle klippa mitt hår, han har tjatat i över fem månader snart så jag kände att det var dags plus att jag verkligen ville träffa honom innan det blir den fjärde juli. Jag var nervös och han bara skrattade åt mig, men det blev verkligen himla bra och jag var tvungen att erkänna att "I love it" Glad åkte jag vidare och mötte upp Angelican för att sen åka till Roosevelt för att ha midsommar häng. Sen kom Al och plocka upp oss för att äta lite och sen gå på Bio "A midnight in Paris" var på schemat. När Bion var slut och vi klev ut tittar vi alla tre bak av en slump och vem om inte självaste Jake Gyllenhaal står utanför och pratar med någon vacker varelse. Alla gick lite tysta titta på varandra tills A säger "thats was pretty random" haha. Hur som helst så gick vi vidare till TRU för att dansa, dansa och dansa lite mer. En av många bra dagar i LA..


"The more you laugh the happier you are."

Skybar then Katana











Förra söndagen var en riktigt sunday fuuun day. På morgonen när vi vaknade var det verkligen tråkigt väder, mulet och grått ingen sol på långa vägar. Så jag Michelle och Angelica kröp ner i soffan och slängde på en av världens bästa filmer "My girl" efter skratt och en massa tårar var filmen slut och solen hade hittat till LA igen.
Jag och A gjorde oss i ordning och åkte ner till Sunset- där vi avnjöt en härlig lunch på en uteservering för att sen gå till skybar som var ett stenkast bort. Hur mysigt som helst på SB med perfekt eftermiddagssol (som Angelica skulle ha sagt) för att vara på poolhäng. Senare gick vi över ett gäng till Katana för att äta lite middag och lyssna på sköna Dj brudar som spelade bra plattor. Kvällen avslutades i en mysig lägenhet uppe i bergen vid Sunset med mer drinkar och snicksnack.

I miss you guys





Snart har det gått två veckor sen Måns och Oskar tog sina välfyllda resveskor och åkte tillbaka till Sverige.
Och de har verkligen lämnat ett stort tomrum. Himla mys att ha dem här och lite varjedag pratar vi om dem!
Så underbart att ha fina vänner på besök, känns lite som hemma när någon kommer och hälsar på.
Känns härligt att kunna ha en liten del av hemma här, det kan verkligen behövas ibland-

High on life


MMA



Nu när jag inte bor i Westwood längre så har jag bott lite hos mina två fina vänner Angelica & Michelle.
Egentligen bor jag hos kusin vitamin där jag har alla mina grejer, men det har varit lättare att stanna hos brudarna. Vi har haft så sjukt mysigt, och det är verkligen underbart väder så humöret är på topp.
Sitta på taket, eller åka till stranden. Äta lite på Yoghurtland eller avnjuta härliga luncher.
Det är verkligen sommarlov och allt är så himla mys. Jag är så glad och tacksam för att jag hittat dessa två tjejer och hela terminen har de varit ett stort stöd så jag tralla ner och köpte dem lite blommor-
Herregud vad jag älskar sommaren.


Highway 1















Jag, Michelle, Oskar och Måns tog en liten trip längs Highway 1 som säg vara en av världens mest berömda kuststräcka. Och jag förstår verkligen varför. Vi började med att åka till San Francisco först och stannade där en natt. Förra året var jag också i San Fran men hann inte se lika mycket av staden som jag gjorde denna gång.
Väldigt härlig och unik stad med väldigt speciell "planlösning". Efter att vi kände oss klara med San Francisco så tog vi Highway 1 tillbaka till LA. Och herregud vad det är vackert, bilderna säger egentligen ingenting.
Utan detta måste verkligen upplevas med egna ögon. Vi Sov över på ett litet motell längs vägen. Vaknade slängde i oss frukost, in i bilen och mot summerland beach som ligger nära Santa barbara för att sola och bada innan vi åkte hem till älskade LA. Jätte härlig liten miniresa med underbart sällskap! (1933)

San Francisco city





















Golden gate bridge










Done for this semester







Skolan är som sagt slut för denna termin, jag tyckte att jag förtjänade något fint. Så det blev en sväng till Marc by Marc Jacobs och köpte mig lite armband. Passar perfekt till när man är brun och sommarens färger.
Har pratat på skype idag med min fina Klara, Och min Emmelie igår. Blev en hel del gamla minnen som togs upp, om mindre än 3 veckor så är jag i Stockholm för en snabb visit och det ska bli så otroligt härligt att få krama om alla nära och kära. Men tills dess ska jag bara njuta av min semester här.

Come on skinny love





































Ännu en underbar dag på Nazlis rooftop, tyvärr hade jag min sista essay inlämning på engelskan, så det blev en hel del pluggande, men måns hjälpe mig en massa så det gick bra tillslut. Så efter den inlämning blev jag klar med allt som har med skolan att göra och det kändes så otoligt skönt.
Nu kan sommarlovet börja. Och den började på top.
Senare när solen gick ner satte vi oss drack lite mer, sjöng med Måns när spelade gitarr. Mys!
Kvällen slutade med en sväng till Roxbury

(Ännu mer bilder från fina Martinas kamera)

I change shapes just to hide in this place





























På torsdagar är det oftast Hemman som gäller och självklart var vi där senaste torsdagen, men innan så var det förkrök hos Martina. Vilket alltid leder till en massa dans. Det är alltid något speciellt med förfesterna, och man har alltid så himla mys med gänget. Måns som gick på penselin följde inte med till Hemingways men Oskar ville följa med och se vad dillen med denna plats är. Det blev ju en hel del klackar i taket.


(En del av bilderna har jag tagit från Martina och hennes nys superfina Kamera.)

Menu on a newspaper







Jag tog med mig Oskar till 3rd street promanade så han fick uppleva lite shopping, konstigt nog är han en av de få killar som faktiskt verkligen gillar att gå omkring i butiker. Efter allt strosande gick vi och satte oss på barneys beanery som är en resturang kedja som finns på några få olika ställen i LA. Deras meny är en enda stor tidning, och det finns verkligen allt...

Swedish nice guys









Nu är de äntligen här, Swedish nice guys som de kallar sig själva. Dom kom och plockade upp mig idag efter skolan så åkte vi ner till Santa monica. Oskar är alltid hungrig men även jag och Måns kände oss hungriga så vi handla lite krubb och gick och satte oss vid stranden för att njuta av utsikten och maten.
Senare tog pojkarna en promenad till Venice medan jag satt kvar för att plugga lite..
Imorgon har jag två finals, suck..

Förresten, igår när pojkarna kom så tog vi en promenad för att handla lite frukost, då går vi och pratar om att de inte tycker att det finns så många snygga amerikanska brudar, jag kollar mig omkring för att faktiskt försöka hitta en, då jag ser på långt håll någon med snygg still som är påväg mot oss, när hon går förbi så är det ingen mindre än Lauren Conrad som går förbi oss. Snygg amerikanska, kan man VERKLIGEN säga!

Måns Och Oskar


Jag och min Måns för ett bra tag sen.

Imorgon kommer två underbara pojkar till La för att hälsa på. Min älskade Måns och Oskar.
Ska bli kul att ha dom här på besök, och får se vad vi hitta på för bus medan dom är här.
Första dagarna kommer jag vara fröken osocial eftersom det är sista veckan i skolan och jar har alla mina Finals.
Men på torsdag är jag fri som en fågel och det ska verkligen firas.

Never stops to amaze









Kling for Marc by

Denna Elin Kling, namnet som aldrig slutas nämna har nu denna gång plåtats på NY´s gator för Marc by Marc Jacobs 10th Anniversary. Nu blev jag otroligt sugen på att åka till hans butik och kika lite.
Ni kan även gå in på länken och titta på de andra plaggen och se vad fröken har att säga.

Time really flies


Första skolbilden, haha.


Idag är det 5 Juni, och om exakt en månad så landar mitt flygplan på Arlanda flygplats. Slutstation Stockholm, verkligen? Då har jag varit borta i sex månader, har faktiskt aldrig varit borta så länge. Dessa månader har gått så otroligt fort, jag har knappt haft tid att blinka så är skolan redan slut. Det har varit väldigt intressanta månader och jag har lärt mig väldigt mycket under resans gång. Känns skönt att åka till Sverige på semester, för det är det de kommer vara för mig. För sen är jag tillbaka här i Augusti med nya friska tag. Jag vet att bara vara hemma en vecka kommer få mig att vilja komma tillbaka direkt. Men herregud vad kul det ska bli att få krama alla nära och kära.
Det är verkligen de ända jag saknar, min familj och mina underbara vänner som jag tänker på dag in dag ut.
Jobbigt att vara ifrån alla man älskar. Men samtidigt så bygger man upp ett eget liv här.
Jag kommer samtidigt sakna alla här väldigt mycket, jätte tråkigt att vissa åker hem för att stanna i Sverige och inte kommer komma tillbaka till L.A. (L&S ni har en speciell plats i mitt hjärta) Vänner här har på något sätt blivit ens trygghet, ens hem. Och det är jobbigt när dom ska åka. Ska bli kul att se hur allt kommer bli fram över. Livet är en stor gåta, som jag hoppas att jag aldrig kommer lösa.

Ripping my heart was so easy




People are like sheep.







Ni missa väl inte Amanda Seyfried i förra nummret av ELLE. Det är något med henne som
man bara vill se mer och mer av. Otroligt duktig är hon och vacker på köpte...


Jason Wu











Fashion Show.












Har helt glömt bort att lägga upp bilderna från skolans modevisning. Himla kul var det faktiskt att se, Jag och Sylvia var nog de hårdaste domare i hela lokalen. Mycket vi hade att tillägga om allas kläder och utseende.
Men de var faktiskt väldigt duktiga och de hade gjort ett bra jobb. Bästa modelerna var ju självklart Malin Och Josefin (Vågar man säga något annat?) haha, ne men himla stolt. Ska bli kul att se hur nästa års modevisning slutar upp..

VEGAS, Bildregn.




























HAPPY FEET



Idag är en himla tråkig dag. Idag så lämnade min älskade storebror mig, klockan 5 på morgonen åkte vi till LAX där han sedan flög vidare till Stockholm stad. Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är som har honom som storebror. Han är verkligen underbar. Vi är inte bara syskon utan bästa vänner och därför är det extra jobbigt att se honom åka. Finns ingen som förstår mig som han och ingen jag kan skratta så hel hjärtat med.
Tack så jättemycket brollan för överraskningen och två roliga veckor. Himla glad att du även hade "the time of your life, den där fredagen" HAHAHA!

LOVE LOVE LOVE YOU!

-"Förresten, Du vet väl att det var här dom spelade in Jurassic Park"

RSS 2.0