Vegas x2 by night


The cosmopolitan

Då blev det en liten roadtrip till Vegas. Sista dagarna nu innan allt allvar skulle börja.
Hundra grader i Vegas så det första vi började med när vi kom fram var att lägga oss vid cosmopolitans pool för att svalka oss, kan säga att man knappt kunde bli sval så sjukt varmt var det. Senare drog vi till hotellet för att göra oss i ordning inför kvällen, Middag sen utgång.

Big love

Riktigt- riktigt kul kväll på hemman, så sjukt mycket dans och skratt. Det som är så bra där är att man kan verkligen snacka med folk utan att behöva skrika ihjäl sig eller säga va? tusen gånger.
När det närmade stängnings dags åkte jag, M , D och D till Cactus för att äta lite. Själva bil färden dit var väl det mest intressantaste på hela kvällen, haha.
- Wtf, they are speaking swedish, he is eating a sausage... IM NOT A F CHAUFFEUR!!

a girl thing


Do you ever olla?

Efter artshowen köpte vi några öl och gick och satte oss på grabbarnas shop. Finns så sjukt mkt olika grejer man kan göra där, riktigt bra häng. Och när det finns vissa personer som lider lite av add så blir det extra kul.
Satt där någon timma till det blev dags för alla att åka till Hemingways.

art art art art art

Att vara lite kulturell också är aldrig fel. Det blev lite mingel på LAB Art som ligger på La brea där det visades en hel del coola tavlor och andra konstvärk. Väldigt fascinerande och kul att titta på.

You are like Ryan living in the poolhouse

Det är hekt sjukt hur fint Dre och hans killkompisar bor. Uppe på bergen en bit från Hollywood.
Jag Martina och Amanda tog en sväng hem till dem och hängde vid poolen, kolla utsikten och lyssnade på D som berätta en hel del sjuka historier.
- Are you on acid right now?

.. Posted on your wall

Så himla underbart när Amerikaner vill lära sig svenska. Ibland nej nu ljög jag utan typ alltid går det lite över styr. (som även denna gång) Sjukt kul dock, vi skrattar och dom skrattar nästan mer. Men grabbar ni skulle älska Danielle, hon pratar med en sånn pasion när hon säger något på svenska. Så söt. Och tror inte jag hört någon säga cheers sen jag flytta hit utan det är bara SKOOLLLL som gäller. puss puss!

You know that place, the swingers?

Det blev en girls night out här om dagen. Vi började hemma hos Martina, bra musik, prat om kärlek och livet och självklart skratt. Amanda kunde tyvärr inte följa med ut men Danielle fick vi allt med. Vi åkte till mondrian där det var nightswim. Så sjukt mörkt när man går omkring där plus att man blir lite smått livrädd för att ramla ner i poolen. Safe and sound. Senare på kvällen (väldigt oklart) så åkte vi till Swingers diner ( jag trodde de hette the swingers, vilket vissa tycket var väääldigt roligt, hey jag är svensk, jag får säga fel. haha)
På väg mot toan ser vi att Stevie Wonder sitter där och njuter av sin mat. Som vanligt sjukt bra kväll.

The bungalow club

För några dagar sen gick vi efter att vi hade gjort manikyr och pedi till The bangalow club för att äta lite.
Väldigt trevligt ställe som även är bra om man bara vill dit och dricka lite drinkar de öppnar fyra, även då deras happy hour börjar. (och jag har verkligen ingen aning om varför bilden blev sne)

Food anyone?

Konsten att bränna upp sin mat men ändå kunna äta upp den. Jag och M tänkte att det kanske skulle va bra och äta något annat än Thai så vi köpte med oss lite lasagne. Vi lyckades bränna upp plasten men maten kunde man äta ändå smakade bra faktiskt. haha!


When they turn off the light everything goes black and white
















Tropicana 160811

















Vi tog en sväng till nightswim på tropicana, så jävla bra ös. Som vanligt, och humöret fortfarande på topp!
Känns som att ena dagen bara blir bättre än den andra. Det är mycket folk som är ute nu på hollywoods gator och det finns tusen olika saker som händer. Det är verkligen fart och fläkt, vi skrattar, vi mår bra- Finns inget att klaga på.


Take a chillpill







När det är bra väder så är en favorit att åka till Roseveelt, hänga vid poolen. Bada sola och avnjuta en riktigt god lunch.
Vi försöker hitta på så mycket som möjligt på dagarna, men ibland är det bara gött att hänga och ta det "lugnt" haha.

- "Är det du eller jag?"
- "hahahaha, nej det är den där flygande grejen"


The Beverly


the hudson block party.

'

The hudson block party.


The hudson block party. BW


The Hudson blockparty in tree colors









På Santa Monica blvd och crecent heights så hade de gjort en otroligt lyckad gatufest, massa partytält, live band, mat, dryck och ett härligt gäng människor. Man gick omkring minglade med allt och alla, titta in hos olika som ställt upp bord och promota sina företag. Det kunder verkligen inte varit bättre väder, allt var så bra.
Och efter några öl så övertalade Martina mig att Dre skulle klippa mig där. Kunde blivit en tatuering men jag körde på något mildare istället, haha.









"big tan" at the W and drais

Lördagen med ett stort L. Haha! Efter frukosten åkte vi först till W residency som nog kan ha en av LAs sjukaste utsikt. Satte oss där ett tag, och sen gick vi ner till Drais för att börja drinka lyssna på musik och komma igång.
För denna dag skulle bli en hel dag! Och den började perf

Haha they gave me some rrr

Kan ni tänka er att nästa varjedag vaknar man med solen i ögonen, och har man tur som Martina kan man bara gå ut på balkongen se massa palmer framför sig och se ut mot hela stan. Att få frukost lagad är ju absolut inget man klagar över heller.

You guys should stop by the shop

Det var egentligen meningen att vi skulle åka till Westwood och äta sushi. Men i bilen på väg dit högsta volymen med house musik kolla vi på varandra och bestämde oss för att dra ut, till Trousdale.
Jag tyckte vi dansade mycket på hemingways men nej herregud vad vi dansade och dansade, på slutet började dom spela riktigt sköna rocklåtar och sen lite blandat dubb-step jag förstår inte ens hur jag kan gå idag.
Men våra taxi resor dessa dagar har ju också varit otroligt intressanta. haha

Han kommer ju ta fram en pistol när som helst

Fredag och vi mår bra, efter hysteri skratten så skulle vi åka till Downtown eftersom Amanda är på jakt efter en bil.
Så vi tre plus Matt åker för att se på en bil som Amanda sett på craigslist. Mannen som hon prata med var lite skum i telefon, men hallå det är sjukt många som kan vara oklara på telefon. Så vi åker dit, står och väntar på en parkering där det står sjukt många bilar, från ingenstans kommer en kille. Amanda säger; men herregud om det är han så dör jag. Jag kollar på han som kommer och säger; Nej men det där är ju en uteliggare det kan ju inte vara han.
Men joda det var ju självklart han. Herregud han hade inte haft sju svåra år utan detta var så mycket värre. Han kunde knappt stå upp och stod och luta sig mot en annan bil med huvudet ner. hahahaah detta går egentligen inte att förklara. Sjukt som fan. Nog den äckligaste man jag sett på länge. Vi kollar knappt på bilen hoppar in i Martinas bil och åker iväg fort som fan.
Be mig förklara detta personligen för ni kommer skratta ihjäl er. Detta var en väldigt snabb resume, haha

Its so good being back

Handen på hjärtat de här tre senaste dagarna har varit bland de roligaste dagar jag haft. Bara nu när jag sitter här och skriver detta och tänker tillbaka blir jag helt fnittrig. Det hela började i Torsdags, Jag Martina och Amanda satt och hade fördrink hos M för att sen dra till Hemingways. Alla tre har ju varit borta över en månad, och det var typ ingen som visste att vi var tillbaka. Det blev årets kramkalas och rumpvisning för Hemman, men det bjöd jag på.
Allt var väldigt oklart hela kvällen och dagen efter när man sitter och ska gå igenom "vad hände igår egentligen" slutade med att man skratta så att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.. Och detta var bara första "dagen"

I've got the blues







Ikväll åkte vi till Hollywood Bowl och lyssnade på lite Blues. Jag har faktiskt aldrig varit där tidigare men det påminner väldigt mycket om Greek teather ( Jag, Måns och Oskar kollade på en spelning med the Dispatch där) Bara att Hollywood Bowl är tio gånger större. Jag älskar att det är helt öppet med himlen ovan och scenen framför. Vi och alla andra hade med oss picknick så det var bara att luta sig tillbaka, lyssna och äta när man kände för att fylla på magen. Himla trevlig kväll!

Hopefully soon on the road



Värmen här just nu är helt galen, man vet varken in eller ut. Att försöka plugga till teoriprovet är inte en enkel match när man har hundra graders sol, pool och massa annat i huvudet. Men jag kämpar på!
Stackars lilla Mogeh synd om henne där borta i Los Angeles. Haha

Igår så mötte jag upp J vi gick självklart till Yoghurtland och tömde stället. Verkligen något som jag har saknat den senaste månaden och senare åkte vi till Sherman oaks gallerian för att gå på Bio. " The Rise of the planet of Aps" Jag ville ju helst se "the chang up" men konstigt nog vek jag mig för en gång skull. Hör och häpna gott folk.
Men den var bra, intressant och James Franco är ju absolut ingen man klagar över.


All I can see is red












Show some skin
















Only in LA



Varför fick inte jag fira min födelsedag med ett gäng brandmän och deras brandbil? Smått avundsjuk på på alla de små 5 åringarna som satt där njöt och fick till och med tuta. Haha I love this city!

Good morning America









Det finns väldigt- väldigt många bra frukost ställen i LA, en som jag gillar är Sweet Butter. Deras Våfflor är sjukt goda och har alltid världens mysigaste personal. Just denna ligger i Studio city, och jag älskar även hur de har inredigt hela stället. Man får verkligen en välkomande känsla.

Shopping favorites





Jag trodde det skulle hinnas med massa shopping rundor på stan. Men efter omständigheterna så hanns det bara med två.
Men man ska vara glad för det lilla man får. Det blev inte årets stor handel men lite fick jag med mig tillbaka till LA.
Den rödan tröjan från Whyred är jag verkligen kär i man ska inte favorisera men nu gjorde jag precis det. Sen andra favoriter blev en svart klänning från ACNE och skjorta från Zara. Jeans västen har jag köpt här i LA från wasteland, vilket är en väldigt bra vintage butik som blandar både gamalt med nytt.

En bok




Hagahäng














Igår så satte vi oss ett gäng på hagaparken för att bara äta och umgås. Jag har verkligen inte haft tid för mina underbara vänner så jag tänkte att vi allesammans kunde ses igår. Solen sken ett bra tag, vänner kom och gick. När det blev mörk så kände även jag att det var dags att pysa. För herregud vad jag har att pyssla med innan jag åker. Tyvärr kunde inte alla dyka upp, men tack ni fina som kom. Himla underbart att se er, Kärlek.

THE BIG EASY














Bambi northwood-blyth and Ruby-Jean wilson for Harper´s bazaar Australia aug 11. 


Det märks verkligen ute i butikerna att hösten vill titta fram.
Jag gillar ändå att jag kommer kunna ha på mig höst kläder men ändå inte hundra lager, utan att man kan köra med barbent och kanske boots till det. Trotts att jag är en riktig sommar flicka så är det mys med höst när man kan göra det på sitt sätt.

RSS 2.0