Från mig till dig




Ingen titel

jag har länge fasat efter den där dagen, jag har länge föreställt mig i mitt huvud hur det kommer bli när jag får reda på det. Men inget blir som man tror, och även så denna gång. Hur mycket som jag bara vill skrika, skrika, och gråta så går det inte utan jag känner mig bara tom. Jag stirrar på något som inte finns. Det märks så väl att något fattas, inte bara i mitt hjärta utan överallt. Om fyra dagar ska vi alla säga farväl, men inte för alltid utan vi kommer ses på andra sidan, den bättre sidan. Det vet jag, och jag längtar så oerhört mycket tills jag får krama om dig mormor.
Jag älskar dig, vila i frid.

i miss LA
















Pics and clothes younghollywood

tjugo dagar kvar innan jag tar flyget tillbaka till Los Angeles, och just nu längtar jag väldigt mycket redan.
Man kan inte riktigt påstå att saknaden blir mindre när man ser bilder från denna plåtning.

Kan allt bara vara, bara för en dag. Tänker på dig mormor

Nothern women in chanel


















Det var en himla bra utställning och väldigt fina foton. Rekomenderar verkligen alla att tar en trip till fotografiska, man får även titta på alla andra utställningar som finns nu under sommaren. Passa på om ni har tid.

Life in motion













Härlig dag med mina härliga brudar. Alla var lediga vilket var nästan som ett litet mirakel så bestämde vi oss för att åka till söder för att först ta en fika på Hermans trädgård och sen gå ner mot fotografiska och titta på Peter Farago & Ingela Klemetz-Farago Nothern women in chanel.

Because it's beautiful, black and white









Det är så härligt att jag och Klara bor så nära, och det är väldigt tråkigt att man inte är ute och upptäcker fler delar av Stockholm. Kungsholmen är verkligen jättefint och mysigt att bara promenera omkring runt vattnet och kanske sätta sig på mälarpaviljongen och njuta av en fantastiskt god Ceasar sallad med räkor. Allt är så mys när det är sommar och fint väder.


"small" things can be so big











Det ortoligt- otroligt fina halsbandet och albumet fick jag av Emmelie och Klara i födelsedags present.
Jag är en person som har väldigt svårt för att få presenter, och tyvärr är det svårt att göra mig helt nöjd det låter hemskt med det är sant. Men något jag älskar är presenter som detta, helt Perfekt Tack igen brudar


Halsbandet är gjort av Hanna Altmann och går att köpa på NK Internationella Designers och NK Boutique.

070711 The end















Måns plockade upp mig hos Klara, det var ett absolut måste att vi skulle göra något denna dag, absolut vad som helst men något. Med massa Sushi och Sofia i bilen åkte vi till Ulriksdals slott och plockade upp Oskar för att först klappa fåren, haha och sen sätta oss vid vattnet. Himla härlig dag faktiskt, behövdes absolut inget mer.

Måns och Oskar hade designat egna toppar till mig, hur fina som helst :)

070711 My girls are the best









Efter en lång lunch, och en stor kopp persisk te åkte jag hem till Klara. Hon var tyvärr förskyld på min dag.
Men jag hade sagt till tjejerna att jag absolut inte vill fira. Jag vill bara vara med dem, prata, skratta och bara vara vi.
Efter lite kladdkaka, jordgubbar och vin så fick jag världens finaste presenter.
Alla som lever på denna jord borde ha en Klara Åberg och en Emmelie Gustafsson.
Mitt liv är bara fyllt med lycka när jag är med dem. Alla kärlek till er två!

070711 Sjunde juli



Fick jag först frukost på sängen, och mysiga kramar. Trotts att jag inte ens ville
"fira" min dag så är det alltid himla mysigt när de kommer in och sjunger för mig.

This is the thing


varför kommer det sig att, för att man har druckit några glas så börjar ens känslor bubbla upp. Alldeles för mycket ibland. huvudet vill inte ha en lugn stund. Den kan inte bara sitta still. Ikväll saknar jag dig. Ikväll är du fortfarande så långt bort, så långt bort att man inte kan höra ditt skratt när man inte ens behöver försöka få dig att bli glad. Så långt bort att man inte kan skåda dina mästervärk på dig, på mig? Så långt bort att skulle något hända är det hjärtskärande mils avstånd. Avstånd med ändå få timmar, timmar man ändå kan sitta och tänkta. Tänka på allt detta.
Man borde bara sluta tänka och iställer bara agera. Andas in andas ut!

"Do not even bother" Easier said then done, shouldent you at least try, try so you know deep deep down D This is the thing-

God morgon Sverige!





















Om jag har tur så har jetlegen lagt sig och förhoppningsvis försvunnit. Känns så iaf, men att jag är mosig i huvudet är inget jag ska sticka under stolen med. Det har iaf varit full rulle sen jag kom hem. Igår så åkte jag och mamma in till stan för att sätta oss och avnjuta en lång-lunch och lite shopping. Runt fyra tiden mötte jag upp underbara Fia, vi tog en promenad till djugården och sen båten över till Söder. Promenrade längst vattnet och mötte upp min Måns. Satte oss på en utesrvering drack lite öl och vin. Efter ett tag var Måns tvungen att pysa, jag och Fia satt kvar en liten stund till innan vi åkte till Hammarby-Sjöstad för att sättas oss på resturangen "Hos Kaj"  fär att äta middag. Runt nio snåret kom även älskade Therese och gjorde oss sällskap. Det blev en hel del vin, prat och skratt.

"Men jag saknar LA."

Am I really ready for this





Last day before take off. Åkte till La brea imorse för att hjälpa Sandra att styla inför hennes projekt som hon ska lämna in till FIDM, himla kul faktiskt, gick snabbt och smidigt. Förhoppningsvis går det himla bra för henne. Jag håller tummarna. Efter att vi var klara med fotandet och stylingen åkte jag till Tanja som skulle fylla min utväxt. Fin ska man vara innan man åker "hem". För det är väl hem jag ska, känns inte så egentligen. När vi var i Laguna igår så titta jag ut över havet och tänkte för mig själv "hur kan man lämna California?" Här sitter jag och ska snart lämna denna älskade plats som har varit mitt hem i sex månader nu. Men jag kommer tillbaka, en månad går fort.
Och att komma till Sverige ser jag faktiskt fram emot, speciellt efter att jag har dubbel kollat vädret.
Mogeh kommer med solsken. Ses snart Stockholm.

See you soon LA lovers.

RSS 2.0