Ashley Olsen.



perfection

The Olsen twins.






Love.


September eighteen



Var det ingen vanlig dag som man brukar säga. Denna dag var extra speciell, eftersom denna dag blev den finaste personen i hela världen trettio år. Herregud! Han är inte bara min bästa vän men även min storebror.
Just denna dag önska jag att jag befann mig i Sverige för att fira honom på ett riktigt Adjoudani vis. Men istället gick jag och tjejerna ut och firade från andra sidan jorden.

Samin du är bäst. Jag är så otroligt stolt över allt du åstakommit och är glad att just du är min bror.
Saknar dig varjedag. Och skrattar fortfarande över bilderna du, mamma och pappa skickade.
Älskar dig.

HAPPY FEEEEET! pLuten

rehab

We have been on hold.
Aven när vi försoker ta det lugnt för en vecka ska det hända ännu mer hetsiga saker, haha.
Men det bästa med hela veckan är att jag och Nazli äntligen-äntligen kan flytta in i vår nya fina lägenhet.
Det har varit mycket slit men nu äntligen har vi nyckeln i handen och är redo för att göra det till vårat hem.
Sjukt taggad faktiskt.
.
"You were a circus clown"

It's the deep breath before the plunge.

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Men denna gång så är det inte fallet.
Utan att dessa bilder säger faktiskt ingenting jämför med händelserna bakom allt.
Veckan som varit kan kanske vara den sjukaste veckan någonsin, och jag har skrattat så mycket dagen efter när man ska summera allt som har hänt att jag tror faktiskt inte det finns något mer skratt kvar.
Här var vi först på skybar och sen hyde. Timmarna innan lugnet före stormen skulle jag vilja säga

Life in motion


Lunch time

Alla har haft lång helg efter som det var labor day weekend. Vi har gjort lite allt möjligt, på själva labor day skulle vi på ett pool party men istället hamnade jag Martina och Danielle på Panini café haha. Satt där kanske två timmar och pratade om allt möjligt. Mysigt att höra lite historier från Danielle som ändå är uppväxt här.
Sen var det att hoppa in i märtans bil och kötta musik som vanligt och åka till Yoghurt land.
Äta och festa, det är typ det ända de låter som att vi gör här. Haha men så är inte fallet.
Kameran brukar oftast ploppa upp under dessa tillfällen..

build me up buttercup

En kväll på lexington. Vet inte vad som händer med oss ibland, men så länge vi skrattar så spelar inget annat någon roll. En kväll där det inte blev som vi hade trott, men slutade sjukt bra ändå.

chin chin

God mat, roligt häng och mycke babbel. En helt vanlig middag ute i LA.. haha eller?



Life in motion


Dog days are over

När det är så bra väder som det är just nu i LA finns det inget mysigare än att åka hem till någon och grilla, chilla hoppas i poolen om man nu vill göra det. Fast man går i skolan och har sjukt mycket att göra så uppskattar man allt här otroligt mycket. Och är glad över allt man får ta del av.

Life in motion


En liten trip till universal

Second time around. Jag har faktiskt köpt ett årskort på universal så det är ju lika bra att besöka stället lite då och då, men det är faktiskt underhållande. Speciellt åken! Vet inte riktigt om jag skulle tipsa alla om att åka hit, speciellt inte om man är här under en kort period. Men absolut om man ska vara här ett litet tag. Det finns även mycket intressant och se och även lära sig.

LAS VEGAS project

Det bästa med Vegas var nog ändå Tradeshowen PROJECT vi gick på, både på måndagen och tisdagen gick vi runt och kollade in alla olika märken som hade prytt sina bås med sina kläder, smycken och skor.
Jättekul att se så sjukt många olika märken som man inte har en aning om. Finns så otroligt mycket begåvade människor och väldigt intressant att se hur allt går till. Så där gick jag och Martina runt och lekte "inköpare" haha.
Allie Crandell från The city stod där och visade upp sin kollektion för Lovers + Friends, fanns även lite svenska märken där som cheap monday och fjällräven.. Bra dag, bra häng. Som vanligt.

WILLIAMYAN

'

'
När vi var i Vegas så träffa vi denna goding som satt och promotade Project bloggers på Las Vegas fashion tradeshow. Kika gärna in där också. Williamyan

RSS 2.0