And we had magic

Trettionde Januari imorgon, och "ett" plan lyfter till L.A
Tolfte Januari om två veckor, och mitt plan lyfter till L.A


Safe flight!

Woop woop



















Juldagen kom och det skulle ju självklart firas. Eftersom storbror var här var det han som hade styrt upp kvällens schema. Det började med en himla trevlig middag med himla trevligt sällskap på Fridays där jag bevisade för alla att jag kunde räkna till sex? Sen åkte vi vidare till Annexet för att se herr Prydz. Även Niklas Paus & Esteban Nunez, Jerome Isma-Ae, Adam Beyer spelade- Jag var nöjd (Blev sjukt taggad på att se Danger live igen efter kvällens spelningar!)
Mindre nöjd att börja jobba klockan åtta dagen efter dock.

Och jag hoppas verkligen att alla Karlstadsbor har på sig hundra procent pure disco shirt och är på blue moon och ser Rufus föräldrar, Storebror, Malik och Herr Prydz spela ikväll!

MERRY CHRISTMAS




Julkväll och jag ville bara passa på att hälsa God jul till alla mina underbara vänner.
Min dag har varit himla mys, lilla Mischa och storebror är även på besök så det kunde inte blivit bättre.
god jul, och massa kramar!


Pretty rare.

 

Sitter och lyssnar på Simon and Garfunkel – America och försöker att inte att tänka på det.
Men det går inte, det är det enda jag har tänk på hela dagen.
Var till och med tvungen att ringa till Therese och avreagera mig, men här sitter jag och tänker ännu mer på det. Tidmaskin någon?


Here, take this extra pair of gloves.



Tjugonde december tvåtusentio kommer vara en dag jag sent kommer att glömma.
Idag var nämligen den dagen jag skulle åka till amerikanska ambassaden för att få godkännande på mitt studentvisum. När jag vaknar och går igenom alla papper så märker jag att jag faktiskt har missat en grej.
(Men ärligt talat Mogeh, vad fan är ditt problem nu förtiden?) Jag får mega panik i huvudet, är lugn på utsidan, loggar in och fixar lite snabbt det som jag missat, håller in tårarna och får skjuts av världens bästa pappa till ambassaden. Min tid var klockan åtta. Jag var där klockan åtta och gick och ställde mig i kön.
Det var cirka tjugotvå personer framför mig. Två timmar senare står jag FORTFARANDE utanför ambassaden och får inte komma in, då kanske tolv personer har fått gå in.

Det går inte att förklara hur sjukt det var, det är bland det värsta jag har varit med om.
TORTYR det är vad det var, att stå där utanför UTOMHUS för att sen få gå igenom en sleten liten säkerhets kontroll för att sedan gå in till ambassaden är ett jävla skämt. Jag var ju inte den enda som höll på att dö, några lämnade kön, andra hann åka iväg och komma tillbaka..
Jag hade väldigt tur, jag hamnade bakom en person med otroligt bra karma.
Vi stod och höll varandra sällskap, vilket gjorde mig varm faktiskt. Då slapp man tänka på att man inte hade några tår kvar.
Vi stod och pratade om allt mellan himmel och jord. Himla mys att ha sällskap i en sådan situation.
Men Acne handskarna som jag fick låna må jag säga var nog de sämsta hanskar som gjorts i acnes modehistoria, haha! Sen fick vi komma in efter två timmar och trettiofem minuter, om inte mer.
För att sedan lämna in papprena svara på två frågor och sen gå. Helvetes jävla ambassad!

Men ärligt talat så var det värt det. Skulle faktiskt göra om det igen, (om samma sällskaps person som jag hade idag vara där också) För herregud vad jag vill komma ifrån denna kyla!


Tolfte Januari åker jag, och det är så nära nu..


Harry: [shivering] Lloyd, I can't feel my fingers, they're numb! 
Loyd: Oh well here, take this extra pair of gloves, my hands are starting to get a little sweaty. 
Harry: Extra gloves? You've had extra gloves this whole time?
- Dumb and dumber

Baby you're a firework



Sjukt bra låt till en catwalk, speciellt till VS.

One nation under God


Det har bara inte funnits någon tid. Det är alldeles för mycket som händer i mitt lilla huvud just nu.
Jag är otroligt lättad över att ambassad tiden är bokad nu. Och det har inte precis varit lätt som en plätt för att kunna boka en tid. För er som tänker börja plugga utomlands förbered er på konstant helvete innan ni har fått alla papper färdiga, för ens få boka tid för att KANSKE få ett visum. Men jag lämnar landet med eller utan.

Mina New York brudar är hemma på besök, och det är så himla skönt att ha dem här, och snart kommer även min Therese hem från Texas och då blir det massa mys och andas in och andas ut innan jag åker.

Nu ut i snöstorm.




RSS 2.0