You never know.







Tack vare min underbara Iphone så brukar jag väldigt ofta skicka bilder på lite allt möjligt till mina föräldrar och även vänner. Oftast ego bilder, mamma och pappa blir ju alltid så himla glada. Här om dagen när jag pratade med mamma i telefon så hör man pappa i bakgrunden " FRÅGA HENNE, FRÅGA HENNE!!" Man kan lätt höra på min mamma när hon ska låtas som att hon inte hör min kära fader, och vet att det hon ska fråga kommer få mig att kanske balla ur.
Fråga mig vad säger jag genast när hon börjar prata om något annat. Ja din kära far är inte så glad över att du har förstorat läpparna. FÖRSTORAT VAD? Det har jag verkligen inte, dom är naturligt vackara det vet ni också, haha.
Så om det är någon annan som undrar så slipper ni och pooopsicles sluta undra.   

För övrigt var igår en väldigt härlig dag. Promenerade ner till Michelle och satte oss på Starbucks uteservering under den härliga solen och njöt i hundra timmar. Senare lagade vi lite middag innan Vilma kom och plockade upp oss.
Det blev en sväng till Sayers, chels hängde också med. Gillar det stället igår hade de lite små plock av folk som sjöng live.


please santa



Give me this jacket from Acne for christmas


Done and done





Äntligen klar med alla finals och det betyder jullov. Sjukt skönt att få vara fri en liten stund innan alla vinterkurser börjar- Jag och Vilma åkte till Malibu här om dagen för att fika och kolla lite butiker.
Malibu är en av mina favorit ställen i LA, otroligt mysigt och fint.

St walk












Marni for H&M



Som de flesta nog nu vet kommer Marni göra en collection för mitt älskade H&M.
Sjukt spännande faktiskt, ska bli kul att se hur allt kommer att se ut tillslut.
Jag absolut älskar accessoarerna.

Finals



Nu är det mindre än en vecka kvar innan det blir julov. Ska bli himla skönt att få vara ledig, men bara ett litet tag eftersom  jag stannar i LA över julen och ska ta vinterkurser. Så det blir mer plugg. Men det är väl det som händer just nu, plugg plugg plugg. Har inte ens ork att göra något. Men på onsdag, då ska det firas.

Mayday mayday

Har försökt att lägga upp bilder i över tre dagar nu, fattar inte varför min dator vägrar.
Så får väl skriva en truddelutt istället. Här i Los Angeles händer väl lite allt möjligt, vi har firat thanksgiving vilket var väldigt mysigt. Massa god mat och dricka med härligt gäng, och avslutade kvällen med charader.
Sen så vart det ännu en utekväll på ROSE. Först middag och sen dans dans dans. Väldigt rolig kväll, jag och Chelsea drog vidare till Smoke and mirrors. På söndagen hade jag och Angelica vår vanlig söndags rutin, en sväng till Urth cafe för att sitta och babbla om allt möjligt.

Julen har smygit sig till LA. Jag gillar det, väldigt mysigt. Även när jag har dagar då jag vill slå huvudet mot en lyckstolpe för att jag gör bort mig så kan en kopp soppa göra susen. haha.












RSS 2.0