Something old something new



Rose Bowl är en väldigt känd marknad här i LA i vanliga fall brukar alla åka till fairfax marknaden som är varje söndag men denna marknad är hundra gånger större men bara en gång i månaden.
Vi bestämde oss fär att åka dit och kolla runt..Denna dag var det kanske hundra grader i solen( förstår nu alla dessa människor som går runt med paraply) så supersugen att testa och kolla blev man inte. Men fick mycket insperation och lite fick jag med mig hem. Det var absolut inte sista gången som man besökte denna marknad.

We're goin' out where the sands turnin' to gold

Jag och Martina tog en sväng till Los Feliz och kollade läget här om dagen.
Satte oss på Figaro och tog en sånn där härlig lång lunch och bara njöt av allt.
Jag kanske mest njöt över att jag äntligen bytt mobil till en som fungerar som den ska. Och för att jag äntligen? kunde ta tag i något som vi hade väntat på i nästan tre veckor. Vi gick runt lite på de mysiga gatorna kollade in vintage butiker, sjukt mysigt är det där. Absolut mer häng där borta.

" - Detta kan vara vårat nya häng ställe."
" - Ja jag börjar redan känna mig som hemma"
" - Fan jag tror vi har gått vilse"

På kvällen blev det promenad på runyon canyon. Finns nästan inget vackrare än att gå där på kvällen, stå högt uppe på bergen och se solen gå ner över hela Los Angeles.
Vi frågar oss varje gång, Bor vi verkligen här? Jag älskar denna stad mer och mer för varje sekund som går.

singing our hearts out

Sitta i bilen, veva ner rutan och lyssna på så sjuk hög musik så man knappt kan höra sina egna tankar.
Sätta på en bra låt och bara sjunga ut.. Så otroligt skön känsla. Love

Just one more time

Så kom dagen då det skulle vara sista tropicana tisdagar, "its an end of an era"
Vi började ett gäng med att äta middag pa Cleo som är en otroligt bra tapas liknande resturang, med väldigt god mat för bra pris. Och sen gick vi till den sista tropicana för denna gång.
Det var väldigt lite folk, och lugnt. Väldigt skönt faktiskt, vi satt mest alla och prata, skratta och skratta ännu mer.
Efter ett tag så åkte vi till Trousdale för att avsluta kvällen.

RSS 2.0