Ghost n stuff

Just nu är det en massa trafik på Las Vegas blv, och jag och Brollan har varit en sväng i shop forum för att hitta något fint som vi kan ha på oss ikväll, för om några få timmar drar vi till nattklubben XS för att kolla på Deadmau5 som spelar ikväll. Vi är så sjukt taggade. Sitter och studdsar i bilen just nu, hihi! HAPPY, HAPPY, HAPPY!

Fear and Loathing in Las Vegas (Gästbloggare Samin)

Nuff said

/Samin

Dinner then Hemingways











Nu är det ju självklart så att min storebror har gått och blivit förskyld. Skräll?
Inga konstigheter förutom att han ser fel på mig och andra och sjunger konstiga saker för sig själv.
Men han har funnit en vän, Advil heter denna vän och de har redan blivit väldigt goda vänner.
Jag lyckades iaf få med brollan, hans nya vän och N ut på middag, det blev resturangen Le Clafoutis som är en fransk resturang på sunset blvd. Sen blev det vidare till Hemingways, där vi mötte upp Martina och Co.
Som vanligt blev det så otroligt mycket dans och man svettades som en lite gris.

Idag är bara att packa väskan för att åka på äventyr.

Breakfast, 3rd street and the pier.

















Extremt dåligt bloggande. Men sanningen är att det finns ingen tid för bloggande. Plus att det har varit dåligt kort tagande, men det ska det bli ändring på. Jag har så himla mycket i skolan och kommer ha det fram till 10 Juni så har tyvärr inte kunnat vara så social som jag abslout önska att jag kunde vara. Men vi har haft mys ändå!
Som när vi åkte till Urth cafe i Santa monica och åt frukost för att sen promenera på 3rd street i olika butiker.
Jag var tvungen att åka till skolan en sväng, men när jag kom tillbaka gick vi ner till Piren.

Och kvällen innnan var jag bara tvungen att ta med dem till Yamato så att det fick uppleva riktig god sushi.
Såg inga besvikna miner över maten.

A night at the Roxbury

Jag tror vi har vaknat till liv, och det verkar som att världen inte har gått under än som det var beräknat. Herregud vilken kul kväll det var igår. Först var vi hos kusin och hade lite kalas, sen åkte vi in till Hollywood. Vi slutade upp på Roxbury efter mycket fram och tillbaka. Mötte upp N & Co. Och när det är house som spelas så finns det inget stop. Idag mår vi som vi förtjänar, verkligen. Men även skrattat sjukt mycket över händelser och citat från gårkvällen. Kul, kul, kul kväll.

Pure happines





















Det kanns fortfarande som en drom. Igar fick jag nog varldens chock, jag var pavag hem fran Fashion showen, kom innanfor dorren och kom pa att jag snabbt skulle ivag och handla nagot innan min kusins man skulle komma och plocka upp mig for att aka hem till dem. Han ringer mig nar jag ar nedanfor och undrar vart jag ar. Sager att jag ar en minut fran min port. Sen gick allt sa himla fort, for helt plostsligt STUDDSAR min storebror och Andrea fram fran ett horn dar de gomt sig. Jag hade ingen aning om att de hade kommit hit. Och min haka var nere i marken. VAARLDENS BASTA OVERRASKNING! Jag borja stor tjuta, storebror borja lipa, och sjalvklart borja Dean lipa. En riktigt kart aterseende, och jag kan verkligen inte vara lyckligare just nu.

Sa idag har vi haft en mysig frukost hos kusin, varit pa en riktigt langpromenad och sen hangt vid poolen.
Nu ska vi fira lillkusins fodelsedag och sen in i dimman.


Santa Monica College, Fashion Show.



Idag så smäller det, 6:30 öppnas dörrarna för skolans fashion show som kommer äga rum på CMC Fashion Theater. Alla som är inblandade har kämpat så himla hårt, och man kände verkligen av stämningen igår kväll att det är något på gång. Tycker att det ska bli så himla kul att komma dit och få se slutresultatet.
Frågan är bara vad man ska ha på sig?

Fashion project nr 3

Imorgon ska det sista projektet innan Finals i en av mina fashion klasser vara klart.
Så det blev en sväng till Fabric Planet för att köpa lite tyger, och allt annat som behövs.
Ett glatt gäng var vi som kom dit vid tio tiden, då vi ser att de inte öppnar förrens elva.
Vi traskade iväg till ett fik för att köpa lite kaffe och sen bara sitta och vänta tills de öppna.
Nu är allt klappat och klart. Det är bara att tuta och köra!







Making people laugh

Vet inte vad det var den kvällen, men en hel del skratt blev det iaf, Kan inte påstå att det var mindre sist heller för ett tag kunde jag inte andas när vi fyra fulade oss på dansgolvet. Skönt att bara kunna vara.
Himla mysig helg har jag haft- Men nu är det slut på det roliga för ett tag, det är inte alls mycket kvar till det är "sommarlov" och det är nu man har som mest i skolan. Det ska bli himla skönt när allt är över och man kan njuta.






DETAILS






Always Coca Cola.



Där står dom och väntar flitigt på mig på mornarna, eftersom det inte alltid räcker med en flaska så kör dom hit hela lastbilen full. Mamma bli inte orolig, jag har fortfarande alla tänder kvar. Hm?
Och idag är det underbart väder, underbart väder för lite BBQ kanske? Ja men visst, det har blivit som en liten fredags tradition nu att ha BBQ på 369 rooftop, ska bli himla mys. Men nu en sväng ner till poolen.

Flower power

Idag känns det knappt som att jag har varit i skolan. Jag och A tog en tidig buss till skolan, låg ner och vilade lite under solen innan våra lektioner skulle börja. Sen hade vi en jätte kort fashion klass idag eftersom läraren var tvungen att gå tidigt. Satt och väntade på lilla Marc , som vanligt var sen. Han vet nämligen inte vart Marc by Marc Jacobs flagship store ligger så tänkte ta med honom en sväng till Melrose. Älskade Mallan körde oss dit, och Marc var som ett litet exalterat pokemon barn. Jag ville även kolla lite till min storebror och hitta en hel del fint på deras herr avdelning. Jag har sagt det förrut men jag säger det igen, Jag absolut älskar alla som jobbar på Marc Jacobs butikerna, skulle lätt kunna gå dit en dag bara för att hänga och mingla med dom. Tjejer och killar som förstår sig på ironi och inte rädda att säga precis vad som helst. "I'm addicted, and I cant get enough"
Efter att vi hade handlat klart blev det självklart en sväng till Urth café..
















Sushi then a moive

Jag har komnventerat Angelica till sushismen, det är faktiskt hon som tjatar mer än mig nu om att vi ska gå och äta Sushi.
Så det blev en sväng till Yamato som ligger kanske fem minuter ifrån mig. Det är verkligen en av LA´s bästa sushi ställen.
Efter klockan fem så är det även Happy hour och då är alla maträtter på halva priset. Allt är otroligt gott och maten kommer in innan men ens har hunnit sätta sig. Är ni i Westwood och är sugen på Sushi, då är Yamato "the place to be".
Efter att vi blev mätta och belåtna så var vi sugna på lite bio. Jag har länge velat se Water for elephants, så den fick det bli.
Himla mysig film, hade en väldigt stor lust att gå på cirkus efter att jag såg den. Och herregud vad RP var snygg. En stor applåd till hans stylist i filmen, tyckte alla outfits var klockrena. Om ni inte sett filmen än, se den. En riktigt kram film






Something spectacular


KIWI

Ibland kan ens dag kretsa runt en sak, ett "ord" frågan är om man själv får det att kretsa runt det eller om det bara är ett sammanträffande? Idag har det varit ordet frukt, det bästa var när jag fick ett sms från ingenstans där det stod "eating a kiwi, thinking of you". Haha vissa har verkligen alldelses för lite att göra om dagarna.
Har suttit på ett Café hela kvällen och pluggat matte, imorgon är det prov och det känns faktiskt helt okej.
Mindre okej att tacka nej till en konsert, men det går fler tåg, speciellt i denna stad.
Jag börjar faktiskt bli lite "skoltrött" eller det är så mycket nu, så ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Ibland vill jag bara sitta ner och bara göra ingenting. Dricka te och titta ut.
Men det är en bra kväll för plugg, för ikväll regnar det! Och jag ska försöka skriva lite på en engelska uppsatts.

Förresten. Det är ingen nyhet att jag älskar stora ringa, smycken i huvudtaget. De flesta av mina favoriter är faktiskt från H&M och min nya är där ifrån. In och fynda. Den ser ut som en frukt, (vilken frukt då undrar jag faktiskt) fick jag höra idag!


BNB


Bambi northwood-blyth










Words



WM.TRU.LOST PUPPY. TONIGHT. LIGHTER. TEA. LONDON CALLING. BEVERLY. TART. ARMRESTLING. AIR. LUXURY WIFE.  
NEW. MOMO. JOJO.MAMA.JEJE. 3 HOURS. REDBULL. TOPANGA BEACH. TRUCK. GHOST. TEA. ACCENT. YL. PEACH. 2COOL4SCHOOL. IKEA. ELEPHANT. DANCE. WEIRD. LEMONADE. R. AND THEY STAY THERE. WATER. HANDS. LAUGH. STJÄRNSTOP-

Got my head in a cloud






















Igår blev det först en sväng förbi Roosevelt Hotell där det var världens ös, tidigt på dagen hade LMFAO spelat och senare tog EC twins över. Det var så otroligt mycket folk där, men jag älskar att det var vid deras pool område och inte inne på Teddys eller någon annan av deras barer. Sen blev det vidare till My studio för mer dans...
Idag har jag hunnit med att Skypa med mamsi och papsi och även världens bästa Klara.
Nu är det upp och hoppa för att åka mot Beverly.

Just want to play it right



Somliga dagar händer "inget" medan andra dagar händer allt. Denna stad slutar aldrig- aldrig förvåna mig.
Man kan verkligen inte vara uttråkad, det är bara att gå utanför lägenheten och vad som helst kan hända.
Så har jag aldrig kännt någon annanstans, utan bara här.
Och man kan ju inte precis säga att jag är dålig på att låta "konstiga" saker hända mig heller.
Men jag skrattar, det gör jag bäst.

Getting my driver license

Varför skaffa bil eller körkort när jag har denna sjysta kärran. Har bara lite svårigheter att komma ut ur den ibland. Speciellt igår när jag skulle ta Angelica på ett åk.

The perfect sunday























När nästan alla i Los Angeles gick ner till stranden i Söndags så bestämde jag och N att vi skulle göra något annat.
Vi bor trotts allt här, och sol och bad finns alltid nära till hands. Plus att vi faktiskt inte alls var sugna på att ligga och pressa. Utan vi åkte ner till Robertson och fönster-shoppade för att sen ta en otroligt härlig lunch på The Ivy.
Verkligen ett super mysigt ställe, ser ut som att man är på en gameldags trädgård. Himla fint!
Sen blev det en sväng till Beverly och sen hem till N för att göra sig i ordning för kvällen.

Herregud säger jag bara. Man mår som man förtjänar idag..

It's days like these

Igar var en sann dag, en sann dag nar man bara var. Vi borjade med en harlig frukost pa Kings road cafe, dar man avnjot en riktig amerikansk frulle med agg, pannkakor, frukt och mackor. Sen hem for att byta om till bikini och hoppa in i bilen. Aka langst havet, lyssna pa harlig musik och ha Malibu i sikte.
Vadret blir bara battre och battre, aven nar vi lag vid vattnet runt fem, sex tiden sa var det stekande sol.
Efter att vi kande oss klara i Malibu akte vi till Panini cafe for middag. Och till dessert blev det saklart yogurtland.
En sjukt bra dag. Med otroligt bra vader, och annu battre hang!

TGIF

Sa blev det fredag och yttligare en BBQ pa Nazlis rooftop. Denna gang med annu mer dans, dans, dans!
Vi slutade inte nar vi var pa topp, utan bestammde oss for att dra vidare. Forst till TRU, sen till Roxbury och for att sen avsluta med Hemmingways. Man kan saga att man fick en liten dos av allt.
Vakna upp dagen efter och var inte alls bakis. Det lonar sig att dansa loss

RSS 2.0